Ajan­kohtaista

Tule töihin Pullabiiliin!

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai oletko vailla töitä? Meidän vaaleanpunaiset Pullabiilimme etsivät nyt uusia iloisia kuljettajia ja kahvilamyyjiä joukkoonsa!
Vartiokylän leipomo

Tule meille töihin!

Patisserie Teemu Aura täyttää 10 vuotta ja toimintamme paisuu kuin pullataikina konsanaan. Me uskomme, että maailmasta voi luoda paremman paikan leipomalla.

Keskikesän juhla lähestyy

Kesän kruunajaiset on juhannuksena ja meidän juhannusherkkumme ovat mitä parhaimpia tuliaisia mökille tai kaupunkijussin viettoon.

Hemmottele äitiä herkkuaamiaisella

Pian on aika juhlistaa äitienpäivää. Valkovuokkojen ja itse askarreltujen korttien rinnalle ehdotamme herkullista aamiaissettiä.

Kauklahdessa sijaitseva Korkkitehdas on Patisserie Teemu Auran uusi koti

Jallukorkit vaihtuvat artesaaniherkkuihin. Espoon Kauklahteen avautuvan Korkkitehtaan kivijalan muodostavat Edvin Pizza Napoletana ja Patisserie Teemu Aura.
Patisserien pääsiäinen

Pääsiäinen tuo kevään värit ja maut herkkupöytiin

Nyt on aika tilata meiltä pääsiäisen erikoistuotteet sekä valmiit tuotesetit helpottamaan juhlapyhien valmisteluita.
Pullabiili

Pullabiili loikkasi länteen

Pullabiilin pop-up -kahvilatoiminta jatkuu nyt Espoossa. Pullabiili löytyy Ison Omenan 1. kerroksesta 17.4. asti. Pääsiäisen jälkeen löydät meidät Meet-aukion sijaan Clas Ohlsonia vastapäätä.

Ilmaiset kotiinkuljetukset Woltilla aamuisin 16.1. saakka

Miltä kuulostaisi startata päivä nauttimalla paahdettu avokadoleipä, ravitseva tuorepuuro tai vaikkapa leipomomme herkkukavalkadi oman kodin lämmössä?

Juhlapyhien tilaus- ja toimitusajat

Leivomme teille parhaillaan herkullista joulua. Joulun ajan pyhät vaikuttavat kuitenkin tilaus- ja toimitusaikoihimme, joten nyt on aika varmistaa, että saat itsellesi haluamasi kakut, leivät ja muut herkut juhlapöytään.
Pullabiili Itiksessä

Pullabiilin jouluseikkailu

Pullabiili viettää joulunaikaa Kauppakeskus Itiksessä ja luukut on avoinna aina maanantaista lauantaihin klo 10-19.
Joulunaika Patisseriella

Herkullista joulunaikaa Patisserien tyyliin

Vuoden tunnelmallisin juhlakausi on täällä. Olemme luoneet teille mahtavan kavalkadin suolaisia ja makeita herkkuja, joista on helppoa valita omat suosikkinsa joulupöydän antimiksi!
15
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!