ByPia´s x Patisserie Teemu Aura

ByPia´s esitti kutsun ja Teemu vastasi kyllä! 
Patisserie Teemu Aura avaa pop up -kahvilat tunnelmalliseen BYPIAS Sjökullan kartanoon Kirkkonummelle sekä vanhalle Espoon Asemalle.

Lifestyle-brändi ByPia´s ja Patisserie Teemu Aura tarjoavat pian yhdessä herkullisia hetkiä, kun Patisserie avaa pop up -kahvilat tunnelmallisiin BYPIAS Sjökullan kartanon myymälään sekä Espoon vanhalle asemalle marraskuun puolivälissä. Idean takana on Pia Erlund, joka alusta lähtien on luotsannut ByPia´sista kokonaisvaltaista elämystä sisustuksen, muodin ja elämän pienten nautintojen ympärille.

”ByPia´silla oli valmiit, kauniit puitteet pistää pystyyn pop up -kahvilat kohti joulun ja talvikauden huikeita herkkusesonkeja. Avaamme Sjökullan kartanon kahvilan lauantaina 13.11. Isänpäivänä katamme pöydän notkuvaksi kakku & skumppa -brunssilla. Espoon Aseman kahvila avataan tiistaina 16.11. ja myöhemmin sinne on luvassa myös Wolt-kuljetuspalvelu, jonka avulla Patisserien herkkuja voi halutessaan tilata suoraan kotiovelle. Pop up -kahviloiden tuotevalikoimasta löytyy mm. suositut rahkapullat, mantelicroissantit, leivokset kuin juureen leivotut leivätkin. Lisäksi verkkokauppamme kautta voi tilata kahviloista noudettavaksi juuri niitä tuotteita, joita itse haluaa”, Teemu Aura kertoo.

Sjökullan kartano sijaitsee Kirkkonummella Kylmälässä, kauniiden peltomaisemien ympäröimänä lähellä Veikkolaa, josta Teemukin on alun perin kotoisin. Espoon Aseman kahvila sijaitsee aivan Espoon juna-aseman vieressä, keltaisessa isossa puutalossa. Pop up -kahviloiden on tarkoituksena toimia alkuun ainakin ensi kesän kynnykselle.

”Haluamme luoda Sjökullasta houkuttelevan retkikohteen erityisesti viikonlopuille ja panostaa sunnuntaibrunsseihin, mutta on myös hienoa tarjota makuelämyksiä arkipäiviin paikassa, jossa vastaavanlaista palvelutarjontaa ei läheltä löydy. Uskomme, että yhtä lailla Espoon Aseman ympäristössä on tilausta laadukkaille leipomo- ja konditoriatuotteille. Sijainti junaradan vieressä toivottavasti ilahduttaa työmatkalaisia, joiden on helppoa käydä nappaamassa meiltä mukaan kahvia, eväitä tai kotiinviemisiä. Kahvilassa on upeat tilat tulla nauttimaan herkuista ostosten lomassa. Palvelemme mielellämme myös alueen yritysasiakkaita ja kehitämme valikoimaa asiakkaitamme kuunnellen”, Teemu lupaa.

By Pia´s x Patisserie Teemu Aura Sjökullan kartano
Sjökullantie 425
02540 Kirkkonummi

Avataan la 13.11.21
Isänpäivän kakku & skumppabrunssi su 14.11. Ennakkovaraukset bypias@patisserieteemuaura.fi.

Aukioloajat:
ke-pe klo 11-18
la-su klo 11-17
ma-ti suljettu

By Pia´s x Patisserie Teemu Aura Espoon Asema
Kirkkojärventie 3
02770 Espoo

Avataan ti 16.11.21

Aukioloajat:
ti-pe klo 10-18
la klo 10-16
su-ma suljettu

Teethän tilauksesi viimeistään kolme päivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.