fbpx

Etsimme joukkoomme vuoropäällikköä luotsaamaan kondiittoritiimiämme

Etsimme joukkoomme jo kokemusta kerännyttä vuoropäällikköä artesaanileipomon päällikön oikeaksi kädeksi vastaamaan konditoriapuolesta. Kädentaidot leipomisessa ja koristelussa ovat avainasemassa työssäsi.

8.4.2022

Etsimme joukkoomme jo kokemusta kerännyttä vuoropäällikköä artesaanileipomon päällikön oikeaksi kädeksi vastaamaan konditoriapuolesta. Kädentaidot leipomisessa ja koristelussa ovat avainasemassa työssäsi.

Tarjoamme sinulle sekä mielenkiintoisen työn että mahdollisuuden päästä kehittämään tuotannon toimintaa. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko). Työpisteesi sijaitsee Itä-Helsingin Vartiokylässä.

Patisserie Teemu Aura on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen leipomo-konditoria. Meidän toiminta-ajatuksenamme on tarjota luovuudella, tinkimättömällä asenteella ja laadukkaista raaka-aineista luotuja artesaaniherkkuja arkeen ja juhlaan. Päätuotteita ovat leipomotuotteet, kuten erilaiset pullat, croissantit ja juureen leivotut leivät sekä konditoriatuotteet, kuten kakut, leivokset ja macaronit. Kaikki leivotaan käsityönä ja panostamme myös kekseliäisiin sesonkituotteisiin. Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme ydin.

Yrityksen leipomot sijaitsevat Vartiokylässä ja K-Supermarket Redissä sekä kolmas leipomo aukeaa toukokuussa 2022. Meillä on tällä hetkellä kaksi kivijalkakahvilaa Helsingissä ja Pullabiilit, jotka ilahduttavat pullan ystäviä ympäri pääkaupunkiseutua.

Vuoropäällikkö vastaa leipomon päivittäisestä johtamisesta ja leipomotoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä artesaanileipomo päällikön kanssa. Sen lisäksi vastaat omavalvonnasta ja toimit kondiittoreiden kannustavana esihenkilönä. Olet osa rekrytiimiämme sekä huolehdit työntekijöiden kouluttamisesta yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. Osallistut päivittäiseen työskentelyyn leipomolla ja olet tärkeässä roolissa uusien toimintojen käyttöönotossa. Sinulla on keskeinen rooli tuotekehityksessä ja uusien makuelämysten luomisessa sekä huolehdit laadunvalvonnasta. Olet joustava ja lojaali tiimipelaaja, joka on aina valmis auttamaan työkavereitasi. Pääsääntöisesti konditoria puolen työvuorot sijoittuvat 4:00-16:00 väliselle ajalle. Leipomolla tehdään kuitenkin työtä kaikkina vuorokauden aikoina, joten auto katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta:

–Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta esihenkilön työstä katsotaan eduksi

– Osaamista työvuorosuunnittelusta katsotaan eduksi

– Aikaisempaa kokemusta varastonhallinnasta ja inventaarioiden tekemisestä katsotaan eduksi

– Olet parhaimmillasi johtamassa omalla esimerkilläsi ja mahdollistamassa tiimisi onnistumisen

– Olet joustava ja lojaali tiimipelaaja, joka on aina valmis auttamaan työkavereitasi

– Osaat luoda kannustavan ilmapiirin ja perehdyttää myös alan nousevia tähtiä

– Ajantasaista tietoteknisiä taitoja ja kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi

– Ennen kaikkea laadukas artesaanileivonta on lähellä sydäntäsi

 

Haluamme yhteisölliseen tiimiimme luotettavan huipputyypin, joka on valmis ottamaan vastuuta. Meillä saat kattavan perehdytyksen ja koko muun tiimin tuen tehtävässä menestymiseen, ja asennehan on se mikä ratkaisee.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille otsikolla ‘Vuoropäällikkö konditoria’ osoitteeseen rekry@patisserieteemuaura.fi.

Laita hakemuksesi tulemaan saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

#pullalifechoseme

Teethän tilauksesi viimeistään kolme päivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.