fbpx

Etsimme kahvilapäällikköä

28.9.2022 Etsimme kahvilapäällikköä vastaamaan kahvilatoiminnastamme

28.9.2022

Etsimme kahvilapäällikköä vastaamaan kahvilatoiminnastamme

Patisserie Teemu Aura on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen leipomo-konditoria. Meillä on tällä hetkellä kaksi kivijalkakahvilaa Helsingissä sekä Pullabiilit, jotka ilahduttavat pullan ystäviä ympäri pääkaupunkiseutua. Lisäksi pian on avautumassa uusi kahvila Helsingin keskustaan.

Kahviloissa on tarjolla käsintehtyjen leipomo- ja konditoriatuotteidemme lisäksi myös aamiais- ja lounasannoksia. Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme ydin.

Kahvilapäällikkö vastaa kahvilamyymälöiden päivittäisestä johtamisesta ja kahvilatoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Sen lisäksi vastaat anniskelun omavalvonnasta ja toimit kahvilatyöntekijöiden innostavana ja kannustavana esikuvana. Olet osa rekrytiimiämme sekä huolehdit työntekijöiden kouluttamisesta yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. Osallistut päivittäiseen kahvilatyöskentelyyn ja olet tärkeässä roolissa uusien toimintojen käyttöönotossa ja myynnin kehityksessä. Olet joustava ja lojaali tiimipelaaja, joka on aina valmis auttamaan työkavereitasi. Työ on kokoaikainen (112,5 h / 3 vk) ja kahvilan aukioloaikojen mukaista vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ainutlaatuisten herkkujemme parissa sekä mahdollisuuden kehittää johtamistaitojasi kannustavassa tiimissä. Saat tarvittavat koulutukset ja positiivisen sekä hauskan tiimin tueksesi sekä palkan sopimuksen mukaan.

Odotamme hakijalta:

– Aiempaa kokemusta ravintola-alasta ja esimiestyöstä

– Osaamista työvuorosuunnittelusta

– Innostavaa otetta ihmisten ja asioiden johtamisessa

– Hyvää tunnuslukujen ymmärrystä, paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä

– Määrätietoisuutta ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä

– Kehittämishalua ja –kykyä

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

– Ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä

 

Lähetä hakemuksesi ja CV meille otsikolla ‘Kahvilapäällikkö rekry’ osoitteeseen rekry@patisserieteemuaura.fi. Täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä.

#pullalifechoseme

Teethän tilauksesi viimeistään kolme arkipäivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.