fbpx

Etsimme kahvilatyöntekijää

28.9.2022 Etsimme kasvavaan tiimiimme osa-aikaista kahvilatyöntekijää.

28.9.2022

Etsimme kasvavaan tiimiimme kahvilatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen (0-90h/3 vko). Kahvilamme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingin Hakaniemessä ja Lauttasaaressa. Lisäksi loppuvuodesta 2022 avaamme uuden kahvilan Punavuoren sydämeen Fredrikinkadulle.

Patisserie Teemu Aura on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen leipomo-konditoria. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota luovuudella, tinkimättömällä asenteella ja laadukkaista raaka-aineista luotuja artesaaniherkkuja arkeen ja juhlaan. Päätuotteita ovat leipomotuotteet, kuten erilaiset pullat, croissantit ja juureen leivotut leivät sekä konditoriatuotteet, kuten kakut, leivokset ja macaronit. Kaikki leivotaan käsityönä ja panostamme myös kekseliäisiin sesonkituotteisiin. Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme ydin.

Oletko näppärä ja oma-aloitteinen tyyppi, jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja kiire ei saa hymyäsi hyytymään – päinvastoin? Jos olet joustava, idearikas ja haluat kehittyä työssäsi, olet etsimämme henkilö. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. erikoiskahvien valmistaminen, tarjoilu, siisteydestä huolehtiminen ja muut kahvilan päivittäiset tehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista lauantaihin. Tuntimäärä on sovittavissa sinun tilanteesi mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon olet valmis työskentelemään.

Katsomme eduksi, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta kahvilatyöntekijän tai tarjoilijan työstä, mutta voit olla myös tulevaisuuden superstara ottamassa ensiaskeleita alalla. Edellytämme työntekijältämme hygienia- ja anniskelupassia. Tässä hommassa asenne ratkaisee ja me koulutamme sinut uuteen työtehtävääsi.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille osoitteeseen rekry@patisserieteemuaura.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

#pullalifechoseme

Teethän tilauksesi viimeistään kolme päivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.