fbpx

Etsimme myynti- ja asiakaspalvelukoordinaattoria

Etsimme tiimiimme myynti- ja asiakaspalvelukoordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen.

9.3.2023

 

Etsimme tiimiimme Myynti- ja asiakaspalvelukoordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen (noin 20h / 3 vko). Työsuhteeseen sisältyy neljän viikon kesälomasijaisuus tulevana kesänä 37,5/h työajalla. Mahdollisuus lisätunteihin kahviloissamme näin halutessasi.

Oletko näppärä ja oma-aloitteinen tyyppi, jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja kiire ei saa hymyäsi hyytymään – päinvastoin? Jos olet joustava, tehokas ja itseohjautuva, tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ainutlaatuisten herkkujemme parissa sekä mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi kannustavassa tiimissä. Etuina meillä on hyvät henkilökunta-alennukset omissa kahviloissamme sekä muissa yhteistyöravintoloissa.

Odotamme hakijalta

  • Kaupallista tutkintoa tai opintoja ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua vaivatta uusia järjestelmiä
  • Tarkkuutta, joustavuutta, jämäkkyyttä ja nopeaa reagointikykyä
  • Vahvaa yhteistyö- ja vuorovaikutusosaamista sekä organisointikykyä
  • Erinomaista suullista- ja kirjallista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Itsenäistä ja omatoimista otetta työskentelyyn
  • Kokemus Mara-alalta katsotaan suureksi eduksi

Tässä hommassa asenne ratkaisee ja me koulutamme sinut uuteen työtehtävääsi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Hae nyt! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille osoitteeseen rekry@patisserieteemuaura.fi.

#pullalifechoseme

Patisserie Teemu Aura on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen leipomo-konditoria. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota luovuudella, tinkimättömällä asenteella ja laadukkaista raaka-aineista luotuja artesaaniherkkuja arkeen ja juhlaan. Päätuotteitamme ovat leipomotuotteet, kuten erilaiset pullat, croissantit ja juureen leivotut leivät sekä konditoriatuotteet, kuten kakut, leivokset ja macaronit. Kaikki leivotaan käsityönä ja panostamme myös kekseliäisiin sesonkituotteisiin. Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme ydin.

Kahvilamme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingin Hakaniemessä, Lauttasaaressa ja Punavuoressa ja myymäläleipomomme K-Supermarket Redissä ja K-Supermarket Derbyssä. Kahviloiden lisäksi Pullabiilimme ilahduttavat pullanystäviä ympäri pääkaupunkiseutua toukokuusta syyskuuhun. Pääleipomomme ja myyntipalvelumme sijaitsevat Vartiokylässä.

Teethän tilauksesi viimeistään kolme arkipäivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.