fbpx

Etsimme Pullabiiliin kahvilatyöntekijöitä

Meidän vaaleanpunaiset Pullabiilimme etsivät nyt uusia iloisia kuljettajia joukkoonsa! 

Vaaleanpunaiset Pullabiilimme etsivät nyt uusia iloisia kuljettajia joukkoonsa! Töitä tarjolla koko- tai osa-aikaisesti sopimuksen mukaan 45-112,5h/3 vk. Työsuhde on määräaikainen.

Pullabiilien ajokausi on jo aivan nurkan takana ja haemme kahvilatyöntekijöitä iloiseen joukkoomme. Ajokausi käynnistyy toukokuun alussa ja jatkuu syyskuun loppuun. Pullabiileissä töitä tehdään päivän aikataulusta riippuen yhdessä tai kahdessa vuorossa. Aamu- ja iltavuorot ajavat Pullabiilin leipomolta myyntipaikalle ja sieltä takaisin leipomolle. Pullabiilit ovat ajossa maanantaista lauantaihin.

Leipomomme sijaitsee Itä-Helsingin Vartiokylässä ja se toimii myös Pullabiilien kotipesänä. Pullabiilimme ovat vanhoja Citroën Camionetteja – ranskattaria ja siten ihan oikeita persoonia. Esikoisemme Armi on vuosimallia 1965 ja kuopuksemme Obelixin moottori on kokenut ensipörähdyksensä vuonna 1974.

Oletko näppärä ja oma-aloitteinen tyyppi, jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja kiire ei saa hymyäsi hyytymään – päinvastoin? Jos olet joustava, tehokas ja itseohjautuva, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työn ainutlaatuisten herkkujemme parissa. Etuina meillä on hyvät henkilökunta-alennukset omissa kahviloissamme sekä muissa yhteistyöravintoloissa.

 

Odotamme hakijalta:

-B-ajokorttia, myyjät ajavat Pullabiilit myyntipaikoille

-Hygieniapassia

-Reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta

-Pientä seikkailuhenkeä

 

Tässä hommassa asenne ratkaisee ja me koulutamme sinut uuteen työtehtävääsi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Innostuitko? Hae nyt! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille osoitteeseen rekry@patisserieteemuaura.fi.

#pullalifechoseme

 

Patisserie Teemu Aura on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen leipomo-konditoria. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota luovuudella, tinkimättömällä asenteella ja laadukkaista raaka-aineista luotuja artesaaniherkkuja arkeen ja juhlaan. Päätuotteitamme ovat leipomotuotteet, kuten erilaiset pullat, croissantit ja juureen leivotut leivät sekä konditoriatuotteet, kuten kakut, leivokset ja macaronit. Kaikki leivotaan käsityönä ja panostamme myös kekseliäisiin sesonkituotteisiin. Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme ydin.

Kahvilamme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingin Hakaniemessä, Lauttasaaressa ja Punavuoressa ja Kahviloiden lisäksi Pullabiilimme ilahduttavat pullanystäviä ympäri pääkaupunkiseutua toukokuusta syyskuuhun, Armia poikkeuksellisesti talvehtii Ruoholahden kauppakeskuksessa, joten siellä voi käydä moikkaamassa. Pääleipomomme ja myyntipalvelumme sijaitsevat Vartiokylässä.