Hemmottele äitiä herkkuaamiaisella

Pian on aika juhlistaa äitienpäivää. Valkovuokkojen ja itse askarreltujen korttien rinnalle ehdotamme herkullista aamiaissettiä.

Herkulliseen äitienpäiväkassiimme kuuluu suosittu juustopaahtoleipä, 6 hlön britakakku raparperi-vaniljamoussetäytteellä sekä 6 kpl vadelma- ja kardemumma-kinuskimacaroneja, joista kahteen on kirjailtu omavalintaiset äiti- ja/tai mummi-kalligrafiat By Katri Elina. Äitienpäiväkassin hinta on 45 €.

Voit noutaa kassin itse la 8.5. joko Hakaniemen myymälästä (klo 9-17), Vartiokylän leipomolta (klo 10-12), K-Supermarket Redin leipomopisteeltä (klo 10-18) tai tilata kotiinkuljetuksen lisähintaan Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella (10 € – 12,5 €).

Tilaus kannattaa tehdä pian, sillä tuotteiden ennakkotilausaika verkkokaupassa päättyy poikkeuksellisesti ti 4.5. klo 12. Tämän jälkeen emme ota enää ennakkovarauksia, mutta äitienpäivän tuotteita on ostettavissa myymälöistämme aina äitienpäivää edeltävään lauantaihin asti.

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!