Keskikesän juhla lähestyy

Kesän kruunajaiset on juhannuksena ja meidän juhannusherkkumme ovat mitä parhaimpia tuliaisia mökille tai kaupunkijussin viettoon.

Juhannuskassistamme löytyy marenkinen britakakku (6 hlö), jonka täytteenä on mansikkahilloketta sekä täyteläistä vanilja-kermamoussea, mehevä saaristolaisleipä ja pussillinen (500g) marjaisaa granolaa. Juhannuskassin hinta on 45 €.

Juhannustuotteiden ennakkotilausaika päättyy torstaina 17.6. klo 00.00. Juhannuskassin voi noutaa joko Hakaniemen myymälästä, K-Supermarket Redin leipomopisteeltä tai Vartiokylän leipomolta torstaina 24.6. Jos haluat mieluummin kotiinkuljetuksen, sekin onnistuu lisämaksusta Helsingin (10 €) sekä Espoon, Kauniaisten ja Vantaan (12 €) alueella. Torstaina 24.6. toimitukset tapahtuvat klo 12 jälkeen, joten jos haluat saada tilauksesi tätä aiemmin, kannattaa kuljetus tilata jo edelliselle päivälle. Kakku säilyy kylmässä säilytettynä hyvin noin 3 vrk.

Hakaniemen myymälämme on suljettu juhannusaattona pe 25.6. Juhannus kuitenkin näkyy ja maistuu myymälämme tarjonnassa ja näitä juhannuskassin tuotteita voi ostaa omien lemppareiden lisäksi myös Hakiksesta torstaihin asti. Myös Vartiokylän leipomomme noutomyynti järjestetään juhannusviikolla torstaina 24.6. K-Supermarket Redin leipomollamme leivotaan saaristolaisleipää koko juhannusviikon ajan ja erä mansikka-britakakkuja tulee myyntiin torstaina 24.6.

Teemulan väki toivottaa kaikille ihanaa keskikesän juhlaa!

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!