Pääsiäinen tuo kevään värit ja maut herkkupöytiin

Nyt on aika tilata meiltä pääsiäisen erikoistuotteet sekä valmiit tuotesetit helpottamaan juhlapyhien valmisteluita.

Miltä kuulostaisi kahvipöydän kruunuksi raikas kookos- ja limemoussekakku grillatulla ananaksella? Ainakin meidät tuo makuyhdistelmä lennättää ajatuksissa kaukomaille. Samaa makua on saatavilla myös suloisina leivoksina.

Pullan ystäviä hemmotellaan taas muhkeilla pashapullilla, joiden keskellä on ihana sitrussydän. Pääsiäiseen sopivia leipiä ovat unikonsiemenillä kuorrutettu hedelmäinen vuokaleipämme, jossa maistuvat saksanpähkinät, aprikoosi ja appelsiini, gluteenittomista aineksista leivottu rosmariini-valkosipuli-siemennäkkäri, joka sopii erinomaisesti juustoille sekä suosittu yrtti-valkosipulifocacciamme.

Kevät uudistaa myös macaron-valikoimaamme. Pääsiäiseksi saamme teille paketoitua jo pistaasi- sekä ananasmacaroneja ja huhtikuussa vitriineihin tulevat vielä vadelma- ja yuzu-laku -versiot.

Pääsiäisen kakkukassin hinta on 42 € (sis. pääsiäiskakku 6 h, pääsiäisvuoka & 6 kpl macaroneja; pistaasi & ananas).

Pääsiäisen leipäkassin hinta on 30 € (sis. yrtti-valkosipulifocaccia, 300 gr rosmariini-valkosipuli -siemennäkkäriä, pääsiäisvuokaleipä & 4 kpl pashapullia).

Tuotekohtaiset ainesosaluettelot allergeeneineen löydätte verkkokaupastamme tuotteiden kohdalta.

Nyt todellakin kannattaa tilata ostokset verkkokaupan kautta, sillä annamme verkko-ostoista -10 % alennuksen aina maaliskuun loppuun asti koodilla Sulkutila2021. Pääsiäistuotteiden ennakkotilausmahdollisuus päättyy 24.3. klo 12 mennessä. Tämän jälkeen kaikkien pääsiäistuotteidemme ennakkotilausmahdollisuus poistuu, mutta niitä on edelleen mahdollista ostaa myymälöistämme.

Pääsiäistuotteiden viimeinen mahdollinen nouto- tai kuljetuspäivä ennen pääsiäistä on kiirastorstaina 1.4. Ennakkotilatut pääsiäiskassit voi noutaa joko Hakaniemen myymälästä, Redin tai Vartiokylän leipomolta sekä Pullabiililtä Isosta Omenasta tai tilata lisämaksusta kotiinkuljetuksen Helsingin (10€), Espoon ja Vantaan (12,50 €) alueella.

Myymälämme rauhoittuvat pääsiäisen viettoon 2.-5.4. väliseksi ajaksi. Toivomme myös sinulle rentouttavaa ja herkullista pääsiäistä!

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!