Pullabiili loikkasi länteen

Pullabiilin pop-up -kahvilatoiminta jatkuu nyt Espoossa. Pullabiili on Ison Omenan M.E.E.T-aukiolla koko helmikuun ajan.

Pullabiili on avannut pinkit luukkunsa Isossa Omenassa. Vietämme Ompussa koko helmikuun ja olemme avoinna ma-la klo 10-19 (su suljettu).

Pullabiilin valikoimasta löytyy itseoikeutetusti kunnon kavalkadi pullia (rahka-kardemumma, kanelikierre, voisilmä sekä laskiaispullista hillo-, manteli-, vegaaninen sekä croissantlaskari).  Lisäksi meiltä saa croissantteja, tuoretta leipää, täytettyjä leipiä ja kakkupaloja, joista löytyy vaihtoehtoja myös gluteenittomaan tai vegaaniseen ruokavalioon. Ja helmikuun alun hitti on tietysti mehevä, punssilla höystetty runebergintorttumme. Kohta pääsemme viettämään yhdessä myös ystävänpäivää herkullisten sydänpullien ja -leivosten kera.

Tule noutamaan herkut joko kotiin tai nauttimaan ne paikan päällä kahvikupposen kera pienelle terassillemme. Pullabiili on parkkeerattu Ison Omenan väljälle M.E.E.T-aukiolle. Siihen on helppo tulla metrolla, bussilla tai hissillä pysäköintihalleista P1A tai P2A.

Meistä on aivan mahtavaa taittaa talvea Espoossa – lämpimästi tervetuloa!

1