Pullabiilin jouluseikkailu

Pullabiili viettää joulunaikaa Kauppakeskus Itiksessä ja luukut on avoinna aina maanantaista lauantaihin klo 10-19.

Myynnissä Pullabiilillä on maanantaista lauantaihin uunituoreita, jouluisia leipomo- ja konditoriatuotteita. Tule nauttimaan pullakahvit tai pipariglögiä ja joulutorttua ostosten lomassa ja nappaa samalla tuoretta leipää kotiinviemisiksi. Pullabiilissä on tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja sekä kivoja ideoita joulumuistamiseksi.

Meillä on helppoa piipahtaa vaikka vain nopeasti ohikulkumatkalla. Löydät meidät Itiksen Bulevardilta, infopisteen tuntumasta.

Olemme avoinna ma-la klo 10.00 -19.00. Pidämme luukut auki poikkeuksellisesti myös su 20.12. klo 12-18, jolloin myymme Pullabiilillä herkku- ja muita lahjatuotteita. Leipomotuotteita ei ole tuolloin saatavilla, poikkeuksena saaristolaisleipä, taatelikakku ja mantelikakku. Näitä myymme myös kahvin ja glögin kera.

Jouluaattona 24.12. olemme avoinna klo 9-12. 

25.-27.12. olemme suljettu. 28.12.-30.12. (Pullabiilin päättäjäiset Itiksessä) olemme avoinna klo 10-19.

Hyvää joulunaikaa ja lämpimästi tervetuloa Pullabiilille!

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!