Tule töihin Pullabiiliin!

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai oletko vailla töitä? Meidän vaaleanpunaiset Pullabiilimme etsivät nyt uusia iloisia kuljettajia ja kahvilamyyjiä joukkoonsa!

Patisserie Teemu Auran Pullabiilit ovat pääkaupunkiseudulla liikkuvia kahvila-konditoria-autoja täynnä tuoreita leipomoherkkuja.

Leipomomme sijaitsee Vartiokylässä Itä-Helsingissä ja se toimii myös Pullabiilien kotipesänä. Pullabiilimme ovat vanhoja Citroën Camionetteja – ranskattaria ja siten ihan oikeita persoonia. Esikoisemme Armi on vuosimallia 1965 ja kuopuksemme Obelixin moottori on kokenut ensipörähdyksensä vuonna 1974.

Pullabiileillä töitä tehdään kolmessa vuorossa. Aamu- ja iltavuorot ajavat Pullabiilin leipomolta myyntipaikalle ja sieltä takaisin leipomolle, välivuoro tulee töihin aina kyseisen päivän myyntipaikkaan. Vuorojen pituudet vaihtelevat päivittäin 5 h-7,5 h välillä. Pullabiilit ovat ajossa tiistaista lauantaihin. Ulkosesonki päättyy viimeistään lokakuun lopussa ja talvikaudeksi pyrimme löytämään Pullabiileille sisämyyntipaikat.

Työ on ulkokaudella hieman tavallista kahvilatyötä fyysisempää ja vaatii tekijältään oma-aloitteisuutta ja reippautta. Jos autolle sattuu kenkku päivä, niin pullabiileilijöillä ei koskaan mene sormi suuhun. Pullabiileissä kyse on kuitenkin ennen kaikkea hyvän mielen asiakaspalvelutyöstä ja siksi pullabiililäisiksi on valikoitunut mahtava joukko asiakaspalvelun taitajia. Tällä hetkellä meillä työskentelee niin opiskelijoita, lentoemäntiä kuin lentäjiäkin ja olemme joukostamme erittäin ylpeitä. Pullabiililäisillä on mahdollisuus työskennellä halutessaan myös kahviloissammekin.

Työskentely näissä ”pinkeissä patongeissa” edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia. Jos sinulta löytyy tällaiset valttikortit iloisen ja reippaan asenteen lisäksi, niin lähetä meille hakemus osoitteeseen myynti@patisserieteemuaura.fi. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Päivitetty 4.8.2021: Pullabiilien rekry on päättynyt sopivien tiimiläisten löydyttyä. Kiitos kaikille hakemuksista ja mielenkiinnosta pullabiileilyä kohtaan.

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!