fbpx

Kirsikka-rommitorttu

Joulutorttu on klassikko, mutta perinteisen luumutähden rinnalla makunystyröitämme on hellimässä kukan muotoinen kirsikka-rommitorttu. Tätä lehtevää herkkua on pakko maistaa!

 

Minimitilausmäärä 2kpl, saatavana maanantaista lauantaihin 23.12. asti.

380,-

Tuotetiedot

Lisätiedot

Allergeenit

Laktoositon

VEHNÄJAUHO (VEHNÄ, jauhonparanne (E300)), KIRSIKKA-ROMMIHILLO (kirsikka, hillosokeri (sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy (0,01%), TAPIOCA, ROMMI, PEKTIINI (sakeuttamisaine (E440i), dekstroosi), PEKTIINI NH (sakeuttamisaine (E440ii), stabilointiaine (E450i), dekstroosi, happamuudensäätöaine (E341iii)), LAKTOOSITON VOI (VOI, suola), LAKTOOSITON MAITO (pastöroitu MAITO, D-vitamiini), KOKOMUNAMASSA (pastöroitu suomalainen kokoMUNAmassa (98,3%), emulgointiaineet (E471, E475), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), suola), SOKERI, SUOLA, HIIVA

Tuote on valmistettu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunaa, pähkinöitä, mantelia, vehnää sekä muita viljoja.

Jaa tuotesivu

Lisää tilaukseesi myös nämä:

Kirsikka-rommitorttu

Joulutorttu on klassikko, mutta perinteisen luumutähden rinnalla makunystyröitämme on hellimässä kukan muotoinen kirsikka-rommitorttu. Tätä lehtevää herkkua on pakko maistaa!   Minimitilausmäärä 2kpl, saatavana maanantaista lauantaihin 23.12. asti.

380,-

Teethän tilauksesi viimeistään kolme arkipäivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.