Ruisleipä

Viikonloppuisin kiviarinauunimme täyttyvät ruisleivistä ja tuoksu niitä paistaessa on huumaava. Meidän ruisleivillämme on omat vannoutuneet faninsa, joille perjantai on viikon paras päivä, koska silloin vihdoin saa napatuksi taas tuoreen ruisleivän kainaloonsa. Teemun äidin ohjeella taikinaan on lisätty myös rukiinjyviä.

Huom! Saatavilla vain perjantaisin.

490,-

Tuotetiedot

Lisätiedot

Saatavuus

Saatavilla vain perjantaisin

Allergeenit

Vegaaninen

Ruisjauho, ruisjuuri, mallastettu rukiinjyvä, vesi, suola (0,9%), hiiva.

Tuote on leivottu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunaa, pähkinöitä, mantelia, vehnää sekä muita viljoja.

Jaa tuotesivu

Lisää tilaukseesi myös nämä:

Ruisleipä

Viikonloppuisin kiviarinauunimme täyttyvät ruisleivistä ja tuoksu niitä paistaessa on huumaava. Meidän ruisleivillämme on omat vannoutuneet faninsa, joille perjantai on viikon paras päivä, koska silloin vihdoin saa napatuksi taas tuoreen ruisleivän kainaloonsa. Teemun äidin ohjeella taikinaan on lisätty myös rukiinjyviä. Huom! Saatavilla vain perjantaisin.

490,-

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!