Palvelumme

Tilaisuudet

Tärkeä tilaisuus tulossa, mutta näyttävät ja herkulliset tarjoilut puuttuvat? Olisiko aika hemmotella henkilöstöä tai asiakkaita? Me olemme aina valmiita auttamaan!

Meistä on mahtavaa saada suunnitella notkuvia herkkupöytiä! Olipa kyseessä sitten häät, PR-tilaisuudet tai henkilöstöjuhlat, me rakennamme mielellämme ehdotuksen valikoimamme pohjalta tilaisuuteen sopivasta tarjoilusta. Halutessanne hoidamme paikalle myös astiat sekä iloisen ja osaavan henkilökunnan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous myynti@patisserieteemuaura.fi tai puh 050 365 3200 (klo 8-16).

Ota yhteyttä!

Jätä meille yhteystietosi ja kerro jo ennakkoon hieman lisää tarpeistasi. Olemme sinuun yhteydessä saatuamme viestisi!

Catering
Tarvitaanko kuljetusta?
Tarvitaanko henkilökuntaa?

Jälleenmyyjille

Haluaisitko sinä tarjota asiakkaillesi laadukkaita leipomo-, konditoria- ja sesonkituotteitamme? Lämpimästi tervetuloa jälleenmyyjäksemme!

Valikoimamme parhaat palat löytyvät jo seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme pääkaupunkiseudulla: Albina & Alexis, Anton & Anton Karhupuisto, Kruununhaka ja Ullanlinna, Cafe Pequeño, Food Market Herkku, K-Supermarketit Arabia, Kasarmi, Lasihytti, Mustapekka, Ruoholahti, Torpparinmäki ja Vuosaari, K-Marketit Fortuna, Katajanokka, Kauklahti, Lönkka, Rauhankatu, Ruokakippari, Simonkyläntie, Sorsakivi ja Töölöntori, Klaus K, Laivurin valinta, Moko Market Cafe, Ravintola Penny, Pupu, Roihuvuoren Rio, Share Catering, Sofia Helsinki, Taito Cafe, Ravintola Uunisaari ja Villa Kataya.

Myös Suomen Kansallisooppera luottaa Patisserien tuotteisiin tilaisuuksissaan ja väliaikatarjoiluissaan.

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, niin kerromme mielellämme lisää.

050 365 3200 (klo 8-16)
myynti@patisserieteemuaura.fi

Ota yhteyttä!

Jätä meille yhteystietosi ja kerro jo ennakkoon hieman lisää tarpeistasi. Olemme sinuun yhteydessä saatuamme viestisi!
Jälleenmyyjät