fbpx

Tarinamme

Meidän tarina

Mielestämme yksi parhaista asioista maapallolla on tuore, rapeakuorinen leipä. Se sisältää suuria tunteita!

Leipämme sielu on hapanjuuri, josta alkaa jokaisen leipämme matka. Käyttämämme juuri on seurannut meitä vuodesta 2011 eli tarinamme alusta alkaen. Leivän valmistaminen on yksinkertaista, mutta se vaatii oman aikansa. Juurileipämme tekemiseen alusta loppuun kuluu kaksi vuorokautta. Jos ajassa oikaisee, sen tuntee heti maussa. Lisäksi tarvitaan muutama laadukas raaka-aine, tulikuuma uuni, malttia ja paljon rakkautta.

Hapanjuureen lisätään vettä, suolaa ja jauhoja, jotka olemme valinneet tarkoin mm. Malmgårdin pientilalta. Kaikki leipämme syntyvät käsityönä. Huolellinen alustus, taikinan lämmittäminen käsissä vaivaamalla sekä taittelemalla ja lopuksi pitkä kohotus aikaansaavat täydellisen rakenteen ja sitkon. Rapean kuoren salaisuus on leivän paistaminen kuumassa, höyryävässä kiviarina-uunissa.

Samalla suurella intohimolla suhtaudumme myös muuhun leipomiseen. Olemme luovia ja tinkimättömiä käsityöläisiä, ja haluamme tarjoilla teille rohkeita ja kekseliäitä makumaailmoja. Leipien lisäksi bravuureitamme ovat näyttävät leivokset ja kakut, herkulliset pullat ja suussa sulavat croissantit. Uskomme, että maailmasta voi loihtia ripauksen paremman paikan leipomalla.

Yrityksemme sydän on intohimoinen henkilökunta sekä sitoutuneet asiakkaat, jotka puskevat meitä päivittäin tekemään parhaamme.

Tervetuloa nauttimaan luovan hulluuden herkullisista lopputuotteista kanssamme!