fbpx

Kakut

Kakut

Leivomme herkullisia tilauskakkuja kaikkiin juhlahetkiin. Tilaa vaikkapa raikas Passio-kakkusäväyttämään valmistujaisia, tyylikäs Pistachio NYC tuomaan charmia yritysjuhliin tai suklainen banaanikakku ilostuttamaan ihan tavallista arkipäivää.

Valikoimastamme löytyy varmasti jokaisen herkkusuun makuun sopiva tilauskakku. Kakkujen kokovaihtoehdot pääset näkemään avaamalla haluamasi kakun tiedot.

Päivitämme kakkuvalikoimaamme syksyllä 2024, julkaisemme uudet maut kesän aikana.

Mansikkabrita1

Mansikkabrita 6hlö

Ihana britakakku on kesän klassikko! Meidän versiossamme se on täytetty mansikkahillokkeella sekä vanilja-kermamoussella. Saatavana to 20.6., tilaa viimeistään ma 17.6.!

3200,-

Hääkakut

Hääjuhla on yksi juhlaparin ikimuistoisimmista hetkistä ja kauniin juhlan kruunaa tietenkin näyttävä hääkakku! Hääkakun hinta määräytyy henkilömäärän mukaan, minimitilausmäärä hääkakuissa on 20 hlö ja 20 hlö on myös suurin mahdollinen yksittäisen kakun koko.

Mikäli sinulla on toiveita kakkujen koosta, olethan yhteydessä myyntipalveluumme ennen tilauksen tekoa.

Muista valita tilauksellesi halutessasi myös kaari- tai torniteline! Hääkakkuja pääset maistamaan tilaamalla näistä leivosversiot verkkokauppamme leivokset-sivulta.

Patisserie_Teemu_Aura_Hääkakut_Valmiit-18

Paahdettu valkosuklaanude

Näyttävä nudehääkakku on suklainen unelma, jonka pääosassa ovat paahdettu valkosuklaa sekä suklaa-cremeaux. Saatavana tiistaista lauantaihin.

800,- /hlö

Patisserie_Teemu_Aura_Hääkakut_Valmiit-20

Porkkana-mansikkanude

Kesäjuhlien kaunistus, porkkana-nudekakku, on täynnä raikasta mansikkamoussea, tuorejuustoa ja mansikkakompottia. Saatavana tiistaista lauantaihin.

800,- /hlö

Voileipäkakut

Kalavoileipäkakku

Savulohi-katkarapuvoileipäkakku 10hlö

Juhlista tärkeitä hetkiä kakkubuffetilla. Voileipäkakku kruunaa juhlapöydän. Saatavana tiistaista lauantaihin.

7200,-

Muut tuotteet

25