Pullabiili

Pullabiili Itiksessä joulu­seikkailulla

Pullabiili viettää joulunaikaa Kauppakeskus Itiksessä ja luukut on avoinna aina maanantaista lauantaihin klo 10-19. Lue lisää kirjoittamastamme artikkelista!

Hänen vaaleanpunainen korkeutensa, johon on helppo langeta

Patisserie Teemu Auran ilopilleri Pullabiili on pääkaupunkiseudulla liikkuva kahvila-konditoria täynnä tuoreita leipomoherkkuja. Pullabiili palvelee säiden salliessa ulkona toukokuusta lokakuuhun.

Pullabiilissä on myynnissä valikoima Patisserie Teemu Auran leipomotuotteita. Perusvalikoimaan kuuluvat itseoikeutetusti pullat: suosittu kardemumma-rahkapulla, täyteläinen voisilmäpulla sekä pullien klassikko, korvapuusti. Croissanttimme vievät kielen mennessään ja jos et ole vielä maistanut mantelista versiotamme, niin se on jo itsessään syy piipahtaa Pullabiilillä.

Lisäksi Pullabiili täyttyy joka päivä tuoreista leivistä sekä herkullisista kakkupaloista, viinereistä ja täytetyistä leivistä. Olemme panostaneet myös gluteenittomista ja vegaanisista aineksista valmistettuihin makeisiin ja suolaisiin herkkuihin. Makumaailmoihin leivotaan aina ripaus sesongin antimia. Lisäksi Pullabiilistä saa mukaansa kupillisen kahvia ja muita ajankohtaan sopivia virvokkeita.

Pullabiili palvelee pääkaupunkiseudulla ja kaupunkikohtaiset säännöt määrittelevät tarkemmin, missä saamme myydä tuotteitamme. Helsingin keskusta-alueella määräykset ovat tiukemmat, ja siksi Pullabiili löytyykin usein lähiöitä ilahduttamassa. Me kuuntelemme ja mahdollisuuksien mukaan mielellämme toteutamme asiakkaiden toiveita Pullabiilin vierailukohteista. 

Pullabiilin viikoittainen ajosuunnitelma julkaistaan sesonkiaikana aina maanantaisin somekanavillamme sekä verkkosivustollamme. Päivittäinen myyntiaika on noin klo 9-18, mutta mikäli tuotteet loppuvat jo aiemmin, ilmoitamme siitä somessa ennen kuin starttaamme takaisin kohti leipomoa. Poikkeusaikataulut julkaisemme erikseen. Pullabiili on vanha ranskatar, joka kulkee verkkaisesti, joten pahoittelemme, mikäli joskus olemme hieman aikataulusta myöhässä.

Sijainti tänään

Biili 1
Vallila
Konepaja, Traverssikuja 3
klo 10–14.30
Biili 2
Punavuori
Iso Roobertinkatu 7
klo 8.30–13.30

Pullabiilin aikataulu

Tarkista Pullabiilin tuoreimmat kuulumiset ja mahdolliset aikataulumuutokset some-kanavistamme!

Pullabiili Auto 1
Pullabiili Auto 2

Maanantai

23/11/2020
Vallila
Konepaja, Traverssikuja 3
klo 10–16
Torkkelinmäki
Pengerpuisto
klo 10–14

Tiistai

24/11/2020
Punavuori
Iso Roobertinkatu 7
klo 10–16
Torkkelinmäki
Pengerpuisto
klo 10–14

Keskiviikko

25/11/2020
Vallila
Konepaja, Traverssikuja 3
klo 10–16
Torkkelinmäki
Pengerpuisto
klo 10–14

Torstai

26/11/2020
Vallila
Konepaja, Traverssikuja 3
klo 10–16
Torkkelinmäki
Pengerpuisto
klo 10–14

Perjantai

27/11/2020

Lauantai

28/11/2020

Sunnuntai

29/11/2020

Pullabiilin valikoima

Leivät

Yrtti-valkosipulifocaccia

440,-

Leivokset

Kardemumma-kinuski macaron

150,-

Appelsiini-kanelimacaron

150,-

Kirsikka-suklaamacaron

150,-

Pullat, croissantit ja cookiet

Kardemumma-rahkapulla

300,-

Yksityistilaisuudet ja tapahtumat

Pullabiili on näyttävä show stopper myös erilaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Vuokrahinta on alkaen 850 € + alv. per päivä. Hintaan lisätään tilattavat tuotteet sekä henkilökunta. Pullabiilin minimivuokrausaika on yksi vuorokausi ja räätälöimme tarjouksen aina tilaisuuden mukaan.

Pullabiilin kumppaniksi

Sesonkia 2021 suunnitellaan parhaillaan. Etsimme nyt erityisesti yhteistyötahoja Espoon ja Vantaan alueelta, joiden kiinteistölle Pullabiilin olisi mahdollisuus tulla myymään tuotteitaan. Olethan yhteydessä myynti@patisserieteemuaura.fi, mikäli haluaisit saada Pullabiilin juuri teidän pihallenne ilahduttamaan asiakkaita tai alueen asukkaita.

#pullabiili

1