Macarontorni

Macarontorni on näyttävä juhlapöydän silmäkarkki. Vuokrattavassa macarontornissa on yhteensä 10 kerrosta ja sen maksimikorkeus on 46 cm. Korkeutta voi myös itse säädellä. Täyteen torniin mahtuu noin 220-230 macaronleivosta. Kuvassa näkyvä jalallinen vati on rekvisiittaa.

Palautusehto: Juhlia seuraavaan keskiviikkoon mennessä sovitusti Patisserie Teemu Auran myymälään.

Hinta sisältää pelkän macarontornin vuokran.

2500,-

Tuotetiedot

Lisätiedot

Vuokraa juhlapöytään upea macarontorni.

Tuote on leivottu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunaa, pähkinöitä, mantelia, vehnää sekä muita viljoja.

Jaa tuotesivu

Lisää tilaukseesi myös nämä:

Macarontorni

Macarontorni on näyttävä juhlapöydän silmäkarkki. Vuokrattavassa macarontornissa on yhteensä 10 kerrosta ja sen maksimikorkeus on 46 cm. Korkeutta voi myös itse säädellä. Täyteen torniin mahtuu noin 220-230 macaronleivosta. Kuvassa näkyvä jalallinen vati on rekvisiittaa. Palautusehto: Juhlia seuraavaan keskiviikkoon mennessä sovitusti Patisserie Teemu Auran myymälään. Hinta sisältää pelkän macarontornin vuokran.

2500,-

1
Tervetuloa herkkuostoksille! Huomioithan, että verkkokauppatuotteillemme on aina vähintään 62h tilausaika. Voit noutaa tuotteet itse tai tilata niille kotiinkuljetuksen Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle. Kiitos tilauksestasi!