fbpx

Mansikkakermakakku

Teemun kesän lemppari – mansikkakermakakku, ei paljon esittelyjä kaipaa: kauniin pinnan alta paljastuu raikasta mansikkakompottia ja kermamoussea. Mikä parasta, tämä kakku on gluteenittomista aineksista leivottu ja laktoositon, joten se sopii monille herkkusuille.

Mansikkakermakakku on valikoimassa tiistaista lauantaihin 12.7.-27.8.2022.

alk.

4500,-

Tuotetiedot

Lisätiedot

Koko

6 hlö, 10 hlö, 18 hlö

Allergeenit

Gluteenittomista aineksista leivottu, Laktoositon

KERMA (laktoositon), sokeri, KANANMUNA, gluteeniton jauhoseos (riisijauho, täysjyväriisijauho, maissijauho, perunajauho, psyllium), täysMAITO (laktoositon), voi (laktoositon), mansikka, hillosokeri, pektiini (sakeuttamisaine: pektiini (E440i), dekstroosi), leivinjauhe, liivate (gelatiini 100% sianliha), vanilja-aromi, vanilja

Tuote on valmistettu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, kananmunaa, pähkinöitä, mantelia, vehnää sekä muita viljoja.

Jaa tuotesivu

Lisää tilaukseesi myös nämä:

Mansikkakermakakku

Teemun kesän lemppari - mansikkakermakakku, ei paljon esittelyjä kaipaa: kauniin pinnan alta paljastuu raikasta mansikkakompottia ja kermamoussea. Mikä parasta, tämä kakku on gluteenittomista aineksista leivottu ja laktoositon, joten se sopii monille herkkusuille. Mansikkakermakakku on valikoimassa tiistaista lauantaihin 12.7.-27.8.2022.

alk.

4500,-

Teethän tilauksesi viimeistään kolme päivää ennen haluttua toimitus- tai noutoaikaa.